Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit

Jouw meerwaarde als voedingscoach

Een gezonde levensstijl bereiken en behouden, dat is waar PS. food & lifestyle voor staat. Hierin is de persoonlijke en deskundige begeleiding van een coach de sleutel naar succes.

Eén van de belangrijkste succesfactoren van PS. food & lifestyle is de persoonlijke begeleiding. Door cliënten professionele en deskundige ondersteuning te bieden, zorg je ervoor dat ze betere resultaten behalen. Op onze beurt bieden wij jou alle tools die je nodig hebt om jouw cliënten optimaal te kunnen begeleiden.

Interesse om zelf coach te worden?

Jouw meerwaarde als voedingscoach

Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding

Niet minder maar ánders eten!

Lang werd gedacht dat het innemen van minder calorieën de beste manier was om gewicht te verliezen. Het PS. food & lifestyleprogramma is echter gebaseerd op een ander uitgangspunt, namelijk de inname van kwalitatief hoogwaardige eiwitten en beperking van de hoeveelheid koolhydraten. Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat dit een effectievere manier is om een gezonde levensstijl te bereiken.

Benieuwd hoe wij dat doen?

Eiwitrijke en koolhydraatarme voeding

Professionele begeleiding vanuit onze organisatie

Als je vragen hebt, dan kun je altijd bij ons terecht. Onze diëtisten kunnen je alles vertellen over voeding-gerelateerde onderwerpen. Onze marketeers helpen je graag bij het opzetten van acties en het personaliseren van marketingmateriaal. En jouw Customer Succes Manager is een vast persoonlijk aanspreekpunt. Alles om jou te helpen je onderneming naar een hoger plan te tillen.

Geïnteresseerd?

Spreekt de methodiek en onze filosofie je aan? Maak dan een vrijblijvende afspraak met onze Sales Consultant om te kijken wat PS. food & lifestyle voor jou kan betekenen.

Maak afspraak

Verder lezen?
Word coach of bekijk de ervaringen van coaches.

Dian Antonis Sales Consultant bij PS. food & lifestyle

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.