Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit

Met een bewezen concept naar meer omzet

Naast professionele begeleiding, voedingskennis en marketingondersteuning bieden we je een aantrekkelijke omzet.

Benieuwd naar de verdiensten?

Bepaal hoeveel het omzetpotentieel is aan de hand van het aantal cliënten dat je begeleidt. Het resultaat ontvang je per mail.

Hoeveel uur/week wil je besteden aan advies?
Hoeveel weken ben je per jaar geopend?


Of klik hier voor een telefonische uitgebreide berekening op maat.

Met een bewezen concept naar meer omzet

Bewezen succesvol afslankconcept

PS. food & lifestyle is een door diëtisten ontwikkeld bewezen concept, dat al meer dan 14 jaar bestaat.

Het succes van PS. food & lifestyle rust op 4 pijlers. De combinatie van deze pijlers maakt het concept tot het meest succesvolle lifestyleconcept van de Benelux.

Daarnaast worden de marktontwikkelingen op de voet gevolgd en we werken nauw samen met de ruim 500 coaches die ons concept aanbieden. Op die manier blijven we optimaal inspelen op de wensen van cliënten en de behoeften van onze coaches.

Meer weten over het concept?

Bewezen succesvol afslankconcept

Zelfstandig ondernemen

De teamleden van PS. food & lifestyle bieden de juiste ondersteuning bij succesvol zelfstandig ondernemen. Want als jij succesvol bent, zijn wij dat ook!

Wanneer je kiest voor PS. food & lifestyle dan kies je voor een professionele samenwerking. Naast het concept en de producten word je voedingskundig opgeleid tot voedingscoach en krijg je alle marketingtools in handen om jouw onderneming op de kaart te zetten.

Zelfstandig ondernemen

Slimme oplossingen

Met onze slimme online oplossingen, nemen we je veel werk uit handen.

Als coach kun je gebruik maken van onze slimme online oplossingen

  • Een omgeving om als coach op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van PS. food & lifestyle.
  • Een online leerplatform waarin je opleidingen kunt volgen om jouw kennis van ondernemen, voedingsleer en lifestyle op peil te krijgen én te houden.
  • Een app zodat jouw cliënten met jou in contact staan, weekmenu’s kunnen genereren en producten kunnen bestellen onder jouw vleugels.
Slimme oplossingen

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.