Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Deze coaches gingen je voor!

Karin Admiraal

Slank & Stijl (Kootwijkerbroek)

“Ik heb mijn baan op gezegd en eigen bedrijf opgebouwd. Maar belangrijker is dat ik thuis kan werken en meer tijd met mijn kinderen heb.”

Karin Admiraal

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Vanuit PS. food & lifestyle is er altijd iemand die mij te woord kan staan als ik het even niet weet en ze hebben mij onwijs goed geholpen om een bedrijf op te starten. Het grote assortiment is een enorm pluspunt. De korte lijnen met het hoofdkantoor, accountmanager en het streven om het beste uit de producten te halen en te vernieuwen heeft er toe geleid dat PS. food & lifestyle was waar ik mee wilde werken. Laten we ook de trainingen niet vergeten, waardoor wij ons onderscheiden van alle producten die online te koop zijn zonder enig idee wat mensen binnen krijgen.

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

PS. food & lifestyle heeft mij zoveel gebracht, dat is ongelofelijk. Het heeft me zelfvertrouwen gegeven. Ik heb mijn baan op kunnen zeggen en echt een bedrijf op kunnen bouwen. De enorme blijdschap die ik heb als een cliënt dankzij mij en PS. food & lifestyle zijn of haar doel behaald. Maar het belangrijkste wat ik ervoor terug heb gekregen is dat ik aan huis kan werken en er meer kan zijn voor mijn twee jonge kinderen.

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Mijn cliënten staan zoveel gelukkiger in het leven, dat is het mooiste wat er is. De resultaten spreken altijd voor zich zeggen ze dan, maar met PS. food & lifestyle is dat echt het geval. Mijn cliënten voelen zich beter, gelukkiger en fitter. Een aantal van mijn cliënten hebben zelfs betere bloedwaardes gekregen. Minder lichamelijke klachten of gezondheidsproblemen. Ze krijgen echt een gezonde levensstijl en zelfs mensen die totaal geen kookwonder zijn, staan tegenwoordig in de keuken.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van PS. food & lifestyle voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PS. food & lifestyle

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.