Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Deze coaches gingen je voor!

Els Jansen

Slim & Shape - Voedingsdeskundige (Bladel)

“De lijntjes zijn kort. Ik kan altijd bellen met vragen en ik ben blij met mijn vaste aanspreekpunt.”

Els Jansen

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Toen ik 7 jaar geleden mijn afslankstudio opende wilde ik mensen begeleiden naar een gezondere en slankere versie van hunzelf met behulp van een maaltijdvervangend product. Belangrijk voor mij hierbij was dat het geen “crash”dieet mocht zijn en dat de producten goed van smaak en dicht bij reguliere voeding zou blijven. Toen kwam PS. food & lifestyle op mijn pad en het concept is zo compleet dat dat doorslaggevend was om te kiezen voor PS. food & lifestyle.

Waarom heb je gekozen om met PS. food & lifestyle samen te werken?

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Wat ik super vind, is dat PS. food & lifestyle niet stil staat. Met grote regelmaat komen er nieuwe producten in het assortiment. Ook bieden ze scholingen aan, niet alleen op het gebied van productkennis of voeding, maar ook bijvoorbeeld over marketing en coaching. De lijntjes zijn kort. Ik kan altijd bellen met vragen en ik ben blij met mijn vaste aanspreekpunt.  Gemiddeld zit ik zo’n 4 keer per jaar met mijn accountmanager om tafel om te kijken hoe we samen mijn bedrijf naar een nog hoger level kunnen tillen.

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Nu, na 5 jaar werkzaam te zijn met PS. food & lifestyle, zijn vele cliënten met een gezonde levensstijl de deur uit gegaan. Wat ik vooral terug hoor is dat ze het zo fijn vinden om op een smakelijke manier hun gewenste levensstijl te bereiken. Ook waarderen mijn cliënten de kosteloze nabegeleiding, waardoor ze ook echt goed op gewicht blijven en PS. food & lifestyle daadwerkelijk hun “laatste” redmiddel is! Ze zitten echt weer lekker in hun vel!

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van PS. food & lifestyle voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PS. food & lifestyle

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.