Coach worden   Maak afspraak Menu Sluit
Terug naar overzicht
Deze coaches gingen je voor!

Annemarie Weijens

Beauty Smart - Fysiotherapeut (Woerden en Oudewater)

“Een gezonde levensstijl bereiken én behouden vind ik belangrijk. Ik geloof niet in een dieet, maar in een lifestyle.”

Annemarie Weijens

Waarom heb je voor PS. food & lifestyle gekozen?

Ik zag het op TV en het triggerde me direct. Door het eiwitrijke en koolhydraatarme concept. Een gezonde levensstijl bereiken én behouden vind ik belangrijk. Ik geloof niet in een dieet, maar in een lifestyle. PS. food & lifestyle biedt dat en door het brede assortiment is er voor ieder wat wils!

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Mijn hele leven ging op z’n kop. Ik heb mijn achtergrond als therapeut en fysiotherapeut aan de kant gezet. In het ziekenhuis begeleidde ik mensen met afslanken. Maar met PS. food & lifestyle heb ik veel meer werkplezier, het gaat makkelijker en ik weet precies wat iedereen binnenkrijgt. Daarnaast heeft het me persoonlijk heel veel opgeleverd.

Wat heeft PS. food & lifestyle je gebracht?

Wat zijn de resultaten van je cliënten?

Ik kan hier heel kort en duidelijk over zijn; het werkt altijd! Dat is belangrijk voor de cliënt, want het geeft mentale kracht om het vol te houden. Zeker de combinatie met de recepten zorgt ervoor dat cliënten echt genieten en de resultaten zijn fantastisch.

Enthousiast geworden?

Ontdek net zoals onze coaches het potentieel van PS. food & lifestyle voor het werven van cliënten en het verhogen van omzet.

Maak afspraak
Dian Antonis Sales Consultant bij PS. food & lifestyle

Download whitepaper

Laat je gegevens achter en ontvang een whitepaper met informatie over PS. food & lifestyle. Je ontvangt het document direct na het invullen van je e-mailadres.

* Verplicht veld. Je geeft toestemming om PS. food & lifestyle contact met je op te laten nemen. Je gegevens worden niet gedeeld met derden.